Az apartmanról

Külön bejáratú, 4 fős, légkondícionált szálláshely

Személyre szabott házi reggeli a birtok terményeiből

Teljesen felszerelt, modern konyha

A VADVIRÁG MÉHES-ÉS GYÓGYÍTÓKERT, AHOL A TERMÉSZET ÁTÖLEL

A Vadvirág méhes-és gyógyítókert egy élő gazdaság, ahol számtalan csodálatos programot szervezünk turistáknak. Mi a tájba illő, komótos turizmus hívei vagyunk. Ezért a programjaink kisebb létszámúak, és tematikájában tökéletesen öko, zöld programok: gyógynövénytúrák, erdőfürdők, méhészeti bemutatók, kézműves foglalkozások, apiterápiás, fitoterápiás tanfolyamok stb. . Élményt, lecsendesülést, tudást nyújtunk. Tavasztól őszig működik a az apiterápiás Gyógyító méhesházunk. Akik a programjainkon részt vettek, illetve gyógyultak a Gyógyító méhesházban, arra kértek bennünket, hogy nyissunk egy apartmant, hogy ott megszállva, minél tovább tudják a minőségi szolgáltatásainkat élvezni.

A kérést teljesítve 2021. júliusában megnyitottuk hangulatos, 38 m²-es, egylégterű jól felszerelt, 4 fős apartmanunkat. Az apartman külön bejáratú, előkerttel rendelkezik. A megszálló vendégeink teljesen birtokba vehetik a panorámás 3,5 hektáros farmot. Simogathatják a bárányokat, mudi kutyáinkat, nézhetik a Napfelkeltét, elleshetik a méhészkedés, a kertészkedés fortélyait és éjjel gyönyörködhetnek a fényszennyezés nélküli, csillagokkal teli égboltban.
Az apartmant klíma berendezéssel fűtjük illetve hűtjük. A fűtés illetve a hűtésért plusz pénzt számolunk fel, amely fejenként és éjszakánkért fizetendő!

Az erdökkel körülvett Orfalu, ez a csöppnyi 70 fős település, az Őrségi Nemzeti Parkban található, közvetlenül a szlovén határ mentén. Itt még a falu belterületei is védettek, NATURA 2000-es területek.
Annyira sok programot tudunk ajánlani a nálunk megszállóknak, hogy bőség zavarában vagyunk. Erdei túrák, horgászás, vadászat, evezés a Rábán, gyógyfürdők, kerékpártúrák, gombászás, kerámiázás, az Őrség, a Vendvidék, Szlovénia, Ausztria számtalan turisztikai attrakciói. Nem beszélve a birtokunk vagy 30 programjáról, amit egyénileg is igényelni lehet, de csatlakozni is lehet a csoportokhoz.

Csend, béke, nyugalom, tisztaság.

Ha valakinek elege van a városi zizegésből, annak javaslom szálljon meg nálunk és pár napon belül érezni fogja magán, a birtok testi-lelki gyógyító hatásait. A Mézesmadzag kézműves boltunkban ajándékot vásárolhatnak a szeretteiknek az az Őrségi Nemzeti Park védjegyével rendelkező termékeinkből.

A birtok háziasszonya képzett természetgyógyász, api-és fitoterepauta, az igényelt reggelinél figyelembe veszi az egyéni kéréseket, ételallergiát is. A feltálalt ételek alapanyaga természetesen a birtokon termett vagy helyi termelőktől való. Ingyenes mézkóstoló és birtok bemutató, az apartman árában benne van.

„Isten hozott!
Barátként lépj be, gondot, bajt kívül hagyj!
Ha jó szívvel érkeztél,
nálunk otthon vagy!”

Egy kerámia szívecskén ez a felirat áll a birtokunk bejáratánál. mert ez a mi életfilozófiánk: Mindent megtenni a vendégért, hogy bensőségesen, otthon érezze magát!

Foglalás céljából keressenek elérhetőségeink valamelyikén.

Sok szeretettel várom!

Gyenes Csilla, házigazda, a birtok tulajdonosa

Galéria